Σίτες

ΣΙΤΕΣ

Οι σίτες ανάλογα την κατασκευή και τη θέση που θα τοποθετηθούν χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

  • Σίτες με ίσιο πανί.(Κάθετης Κίνησης,Οριζόντιας Κίνησης,Ανοιγόμενες,Ηλεκτροκίνητες κ.α.)
  • Σίτες με πλισαρισμένο πανί(Plisse με ερπύστρια,Plisse Οριζόντιας Κίνησης με Συρματόσχοινο κ.α.)
PLATINUM ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΗ ΤΟ ΠΑΝΙ FORTE ΕΪΝΑΙ FIBERGLASS ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΓΚΡΙ ΧΡΩΜΑ. Απωθεί το νερό Εμποδίζει την συσσώρευση βρωμιάς Είναι ανθεκτικό στην ανεμοποιήση Προσφέρει οπτική ευκρίνεια για πιο φυσικό φώς και καλύτερο αέρα Είναι στιβαρό και δεν διαθέτει ελαστικότητα
Ρολό Κάθετης Κίνησης
ΣΙΤΕΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΣΤΟΠΕΡ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΦΡΕΝΟ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑΣ ΤΗΣ ΣΙΤΑΣ Δυνατότητα εφαρμογής σε όλους τους τύπους κουφωμάτων, νεόδμητων και αναπαλαιωμένων κτιρίων, πόρτων, παραθύρων και μπαλκονόπορτων αλουμινίου. Η κάθετη σίτα είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για μπαλκονόπορτες. Μπορούμε να καλύψουμε μεγάλα ανοίγματα έως 3 μέτρα πλάτους λόγω του ενισχυμένου άξονα (με πολλαπλές νευρώσεις) περιτυλίγματος πανιού.
ROYAL 32 ME ΕΜΦΑΝΕΣ ΚΑΤΩ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ Το συρματόσχοινο, δίνει απεριόριστη αντοχή στο χρόνο.
ΣΙΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΜΑΓΝΗΤΗ Κατασκευασμένες από προφίλ αλουμινίου. Είναι ιδανικές για εξώπορτες και μπαλκονόπορτες.
EL GRECO ME ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΠΑΝΩ | ΚΑΔΕΝΑ ΚΑΤΩ Τεχνολογία scorpion tail (ερπήστρια) Η τεχνολογία scorpion tail προσφέρει στην σίτα plisse ελεύθερη διέλευση και εύκολο καθαρισμό του δαπέδου.