ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ EVIAL IAKOVIDIS

Κουφώματα Αλουμινίου, Ανοιγόμενα, Συρόμενα, Ανυψούμενα, Σίτες, Ρολά, Γκαραζόπορτες, Κάγκελα, Πόρτες Αλουμινίου, Στέγαστρα Εισόδων

ΧΟΝΔΡΙΚΗ ΠΩΛΗΣΗ ΕΤΟΙΜΩΝ ΚΟΦΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 

Καλύπτουμε άμεσα, Χαλκίδα Εύβοια Θήβα Βοιωτία Αττική αλλά και σε όλη την Ελληνική επικρατεια με συνέπεια ταχύτητα και προπάντων την εγγυημένη γνωστή ποιότητα της βιομηχανίας αλουμινίου EVIAL

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ`ΟΙΚΟΝ 

Αναλαμβάνουμε την βελτίωση της ενεργειακής απόδοσης του σπιτιού σας σύμφωνα με τις κοινοτικές οδηγίες και το επιδοτούμενο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ`ΟΙΚΟΝ ως και 70%.

Η τεχνογνωσία στα συστήματα αλουμινίου, σε 5 γράμματα: EVIAL

Η εταιρεία συστημάτων αλουμινίου Evial με ιδρυτή τον Παναγιώτη Ιακωβίδη, με πείρα στις μηχανουργικές εφαρμογές από το 1966 σε μια εποχή όπου η τεχνολογία στις κατασκευές αλουμινίου ήταν ακόμη άγνωστη λέξη.!

Μπήκε δυναμικά στον χώρο του αλουμινίου το 1978, που με την ποιότητα και την συνέπεια που την διακρίνει καθιερώθηκε σε μια από τις πλέον σύγχρονες ανταγωνιστικές επιχειρήσεις και κατέκτησε επάξια τις πρώτες θέσεις της αγοράς.

Σήμερα, με τελευταίας γενιάς μηχανολογικό εξοπλισμό στο πλέον σύγχρονο εργοστάσιο της Ευβοίας, κατασκευάζει κουφώματα αλουμινίου πιστοποιημένα με ISO 9001:2008, ειδική σήμανση CE και με Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απεικόνισης.

Ενόψει της παγκόσμιας τάσης για ενεργειακή οικονομία, η πολυετής πείρα της EVIAL προτείνει κουφώματα αλουμινίου με θερμοδιακοπή και Μηχανισμό Multilock (περιμετρικό κλείδωμα).

Με τον τρόπο αυτό «κατοχυρώνουμε» την ανοδική πορεία της εταιρείας, αντιμετωπίζοντας θετικά τα τεχνολογικά άλματα και την ασταμάτητη εξέλιξή μας.

Σκοπός μας, να δίνουμε πάντα τις ιδανικότερες λύσεις στους πελάτες μας, με βάση τις προσωπικές τους ανάγκες.